Stå i kö med mobiltelefonen!

Visste du att du kan stå i kö med din mobiltelefon? Det är fullt möjligt men bara när kön som du ska stå i hanteras med den mobila tekniken. När du vet om att du ska handla något i en butik där betjäning fungerar med kö till en servicerepresentant ska du kolla om det finns ett kösystem som du når via din mobil.

Allt fler företag satsar på den nya tekniken som gör att de kan betjäna kunder på ett mycket bättre sätt. Tekniken med app för kö-plats är också högst aktuell för myndigheter där köerna kan bli till rena rama mardrömmen.

Du behöver inte ens stå i kö med app

Det fina med den mobila tekniken är att den låter dig kringgå kön utan att fuska. Du står i kön men inte fysiskt. Du når den med din app som ser till att du får ett nummer. Precis som om du hade varit i lokalen och tryckt fram ditt nummer på skärmen där. Eller dragit ut en nummerlapp ur nummermataren.

När du väl har tagit en plats i kön visar appen dig när du kan förväntas bli betjänad. Om det är en timme till dess behöver du inte ens lämna jobbet. Du kanske hinner laga middag, träna eller se ett program på tv innan du ens ger dig ut för att ta hand om ärendet.

Väl värt att slippa köer!

Det finns många fördelar med att slippa stå i kö. Om du har en smartphone ska du inte missa vilka butiker och myndigheter som har den här typen av system med app. Det handlar ju inte bara om att du kan spara tid. När du slipper stå i kö på plats slipper du också den irritation som kan uppstå och det är värt en hel del!