Hur många armband kan man ha på en arm?

Det finns ingen lag som säger att du bara kan ha ett armband på dig åt gången. Faktum är att det finns design som är gjord för att passa ihop med olika länkar och till och med klockor. Om du tycker om att smycka dig med armband av olika slag kan det vara roligt att kombinera flera stycken på armen. Men hur många kan du ha på dig samtidigt?

Armband som passar ihop

Hellre än att räkna på hur många armband du kan ha på dig samtidigt bör du fundera på om de som du vill kombinera matchar varandra. Det kan till exempel vara bra om materialen är snarlika.

Former som fungerar fint ihop får det att se ut som att armbanden på något vis hör ihop. Men det går också att få coola effekter genom att till exempel varva armband av silver med läderarmband.

Berlocker på armbanden

När det finns berlocker på armbanden kan det leda till en känsla av skrammel. Då är frågan om du kommer att trivas med fler länkar. Om det finns flera armband omkring armbandet med berlocker kommer det ju att leda till att metall slår mot metall. Det är något som hörs och kan därmed upplevas som lite störande.

Mysigt med många länkar

Det kan också kännas mysigt med lite skrammel som uppstår av att ha många länkar på en arm. Det här är en individuell sak. Du kan alltid testa med två eller tre armband för att sedan bygga på med fler om du vill det. Om det blir för mycket är det ju bara att plocka bort en länk för att hitta rätt balans.