Samarbetspartners

Avonova Active
Är ett nybildat bolag med syfte att vara en ledande aktör inom träning och hälsa för organisationer och individer som vill prestera och må bra. Verksamheten utgår från vetenskapliga metoder, personalen är akademiskt utbildade inom idrott och/eller hälsa och vi samarbetar med forskning och akademi inom området. Allt för att säkerställa kvalitet i metoder och uppföljning.

avonova_active-green

 

Edblad
Edblad är ett svenskt varumärke med design för både dig och ditt hem.

Logga med R

 

Noname
Noname är ett skandinaviskt företag specialiserat på design, tillverkning och försäljning av kundanpassade tränings- och tävlingskläder för längdskidåkning, orientering och löpning.

noname new logo 13

 

Winforce
WINFORCE distribueras av Caout AB som är ett ungt företaget som fokuserar på produkter för elitidrottare likväl som motionär för att ge er möjlighet att kunna lyckas och prestera oavsett nivå. Investeringen i alla träningstimmar, utrustning och uppoffringar skall inte sinkas med dåliga förberedelser eller slarv med kost och energiintag före, under och efter träning samt tävling. Inom sports nutrition finns det mycket att tänka på för att ta ett steg till i sin målsättning och prestation.
WINFORCE